Woongoed realiseert in Rittenburg III 20 eengezinswoningen. De woningen zijn verdeeld over 2 woonblokken aan de Drechtstraat. Rittenburg III verbindt de wijken Rittenburg en de Stromenwijk met elkaar. Er is een watergang en veel ruimte voor groen. Ook komt er een verbinding met park Toorenvliedt.

Het project bestaat uit de bouw van 20 huurwoningen. Bouwbedrijf Vrolijk bouwt in opdracht van Woongoed de woningen. De woningen zijn onderdeel van een groter project met koopwoningen.

De verhuur van de 20 eengezinswoningen start na de zomer. De woningen zijn geschikt voor gezinnen met een laag inkomen. Via onderstaande pagina houden we u hierover op de hoogte. De woningen worden aangeboden op www.zuidwestwonen.nl. Om te kunnen reageren op een woning moet u ingeschreven staan. Daarnaast moeten ook de benodigde documenten geüpload zijn.

Heeft u interesse in dit project? Zorg dan dat uw gegevens op tijd compleet zijn.

Een aantal woningen verhuren we aan bewoners van de te slopen woningen in 't Zand.

Planning

  • Februari tot April 2022: bouwrijp maken grond en voorbereiding bouw
  • April 2022: start bouw
  • Augustus/September 2022: start verhuur
  • Oktober/November 2022: verwachte oplevering

De woningen

We bouwen ruime woningen met open keuken, drie slaapkamers en de badkamer op de verdieping. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. De woningen zijn voorzien van een tuin met berging.
Het gebruiksoppervlak is 107 m2 per woning.

De woningen zijn gasloos en krijgen vloerverwarming, een warmtepomp, energiezuinige ventilatie en zonnepanelen. Dat betekent voor de huurders lage energiekosten en veel wooncomfort.

Klik hier voor een overzicht van de huisnummers.

Klik hier voor de plattegronden.

Huurprijzen

De tussenwoningen krijgen een huurprijs van € 678,66
De hoekwoningen krijgen een huurprijs van € 763,47

Klik hier voor het overzicht passend toewijzen.