Gepland onderhoud

Woongoed Middelburg verbetert de komende jaren een groot deel van de woningen. In 2021 staan veel projecten op de planning. Daarnaast voeren we jaarlijks gepland onderhoud uit aan woningen. Het volledige overzicht vindt u hier.

Hierboven vindt u alle projecten die in 2021 op de planning staan. Als u op een project in uw buurt klikt, ziet u om welke adressen het exact gaat. We weten nog niet voor alle projecten wanneer de werkzaamheden starten. We nemen altijd vooraf contact met u op als het om uw woning gaat.

Grote projecten

Bij de grote onderhouds- en energieprojecten (groene hamer) krijgt u een aantal maanden voordat de werkzaamheden starten een brief van Woongoed. Later krijgt u van de aannemer een uitgebreide brochure. Daarin wordt precies uitgelegd wat de aannemer gaat doen en wat we van u verwachten. Meer informatie over de grote projecten vindt u op deze pagina.

Kleine onderhoudsprojecten

Bij de kleinere geplande onderhoudswerkzaamheden (blauwe steeksleutel) ontvangt u uiterlijk twee weken voor de werkzaamheden een brief. Wanneer we in de woning moeten zijn en u niet thuis bent, laten we een kaartje achter. Hierin vragen we of u contact wilt opnemen met het bedrijf dat het onderhoud uitvoert. U kunt dan zelf een afspraak maken.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers Klantinformatie via ons contactformulier.

Meer weten over...