Onderhoud op aanvraag

Let op: U kunt vanaf 1 december 2020 weer een verzoek voor een nieuwe keuken, badkamer of toilet indienen. Voldoet uw aanvraag aan alle voorwaarden, dan start de klus in 2021. Aanvragen voor een keuken, badkamer of toilet die voor 1 december 2020 worden ingediend, nemen wij niet in behandeling.
Zonnepanelen kunt u voor 1 december wel gewoon aanvragen via het formulier.

Wanneer komt u in aanmerking voor nieuw sanitair?

Wilt u graag een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Dat kan! Soms vervangen we het gratis. Soms moet u betalen. Dat ligt eraan hoe oud uw keuken, badkamer of toilet is.
  • Is uw keuken ouder dan 20 jaar? Of uw badkamer of toilet ouder dan 40 jaar? Dan kunt u zonder extra kosten een nieuwe (standaard) keuken, badkamer of toilet aanvragen.
  • Is uw keuken, badkamer of toilet nog niet zo oud? Maar wilt u deze toch vervangen? Dat kan ook. Wij brengen dan de restwaarde van het huidige sanitair in rekening. Heeft u een huurachterstand? Dan komt u hiervoor niet in aanmerking. Pas als de achterstand is betaald, nemen wij uw aanvraag in behandeling.
  • Soms is het vervangen van een keuken, badkamer of toilet niet mogelijk, omdat er op korte termijn een project wordt uitgevoerd in de woning. Of omdat er andere plannen zijn voor de nabije toekomst. U hoort dat na uw aanvraag.

Hoe werkt het?