De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Onderhoud op aanvraag

U wilt graag een nieuwe keuken, badkamer of toilet.

Is uw keuken ouder dan 20 jaar of uw badkamer/toilet ouder dan 40 jaar? Dan kunt u zonder extra kosten een nieuwe (standaard) keuken, badkamer of toilet aanvragen.

Is uw keuken, badkamer of toilet nog niet zo oud maar wilt u deze toch vervangen? Dat kan ook. Wij brengen dan de restwaarde in rekening.

 

Bouwbedrijf Joziasse

Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar Bouwbedrijf Joziasse. Zij kijken of uw woning in aanmerking komt voor onderhoud op aanvraag. Na akkoord kunt u zelf de kleur, handgrepen en andere details bepalen. Ook zijn er extra opties mogelijk. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Lees in de wegwijzer alles over onderhoud op aanvraag.

Heeft u vragen over onderhoud op aanvraag? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Joziasse via het onderstaande aanvraagformulier. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Voor meer informatie:
Klik hier voor het Keuzeblad keukens

Klik hier voor het Keuzeblad badkamer/ toilet

 

Wij vragen u een foto toe te voegen van de huidige situatie. Dit helpt om uw aanvraag beter en sneller te kunnen behandelen.

 Upload Max. 5Mb. Alleen afbeeldingen toegestaan.

Klantenvertellen enquête 
Vult u een formulier in op onze website? Dan ontvangt u eenmalig van Klantenvertellen (in opdracht van Woongoed) een korte enquête om onze website te beoordelen. In circa 30 seconden kunt u ons aan de hand van rapportcijfers en een eventuele opmerking beoordelen. Met uw reactie kunnen wij onze website blijven verbeteren zodat hier altijd de juiste informatie te vinden is.