De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud is het onderhoud dat wij periodiek uitvoeren aan gebouwen en/of installaties om uw woning in een goede staat te houden. Bijvoorbeeld het schilderen van de buitenkant van uw woning. Het planmatig onderhoud laten we meestal door aannemers uitvoeren. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn zoals het schoonmaken van de dakgoten, maar ook grote werkzaamheden zoals het schilderen van alle kozijnen. Deze grote werkzaamheden kunnen soms voor wat overlast zorgen.

Twee weken voor het begin van de werkzaamheden ontvangt u een brief van ons en ook van de firma die de onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Wanneer we in de woning moeten zijn en u niet thuis bent laten we een kaartje achter. Hierin vragen we of u contact wilt opnemen met het bedrijf dat het onderhoud uitvoert. U kunt dan zelf een afspraak maken.

Klik hier voor het overzicht planmatig onderhoud 2018.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers Klantinformatie via klant@woongoed.nl.