De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Basis/Pluspakket

Meldt u een klacht bij ons en heeft u een abonnement op het basis- en/of pluspakket, dan zorgen wij voor het onderhoud. Er zijn twee soorten abonnementen: het basispakket en het pluspakket.

Basispakket
Het basispakket is een soort verzekering tegen glasbreuk en verstopping. De volgende zaken zijn verzekerd: repareren van ruiten; ontstoppen van afvoeren en rioleringen; ontstoppen van dakgoten en regenwaterafvoeren.

Pluspakket
Als aanvulling op het basispakket kunt u ook een pluspakket nemen. In het pluspakket is het volgende verzekerd: repareren van hang- en sluitwerk; repareren van sanitair; repareren van elektra.

Kosten onderhoudsabonnement
Basispakket: € 4,13 per maand (prijspeil 2018).
Pluspakket : € 6,82 per maand (prijspeil 2018).

Omdat u een pluspakket alleen samen met een basispakket kunt afsluiten, komen de totaalkosten op € 10,95 per maand (prijspeil 2018). Neemt u een abonnement na het tekenen van de huurovereenkomst? Dan betaalt u eenmalig een instappremie van  € 35,-.Wilt u een onderhoudsabonnement? U kunt hieronder het aanvraagformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Lees hier in de wegwijzer Onderhoud meer over het basis- en pluspakket.


Klantenvertellen enquête 
Vult u een formulier in op onze website? Dan ontvangt u eenmalig van Klantenvertellen (in opdracht van Woongoed) een korte enquête om onze website te beoordelen. In circa 30 seconden kunt u ons aan de hand van rapportcijfers en een eventuele opmerking beoordelen. Met uw reactie kunnen wij onze website blijven verbeteren zodat hier altijd de juiste informatie te vinden is.