De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Huurbetaling

De makkelijkste manier om uw huur te betalen is via automatische incasso.
Het huurbedrag wordt iedere maand op dezelfde dag van uw bankrekening afgeschreven. Wel moet u zorgen voor voldoende saldo op uw rekening. 

Heeft u nog geen automatische incasso voor de huur? 
Dan kunt u hiervoor een formulier invullen zodat u ons machtigt om het bedrag elke maand van uw rekening af te schrijven. Bij de jaarlijkse huurverhoging passen wij ook het bedrag aan en hoeft u zelf niets te doen. Klik hier voor het machtigingsformulier. U kunt dit formulier naar ons opsturen of inscannen en e-mailen naar klant@woongoed.nl.

Kunnen wij drie keer achter elkaar de huur niet afschrijven omdat er onvoldoende saldo op uw rekening staat. Dan komt de automatische incasso te vervallen en ontvangt u in het vervolg een acceptgirokaart.

Kunt u niet op tijd betalen?
Dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij maken altijd eerst met u een afspraak om uw situatie te bespreken. Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens naar klant@woongoed.nl.

 

Lees voor meer informatie de wegwijzer Huurbetaling en incasso.

 

Budgetcoach
Heeft u moeite met het bijhouden van uw administratie? Vindt u het lastig om uw in- en uitgaven bij te houden? Budgetcoach Zeeland kan u hierbij (kosteloos) helpen. Elke week is er een inloopspreekuur. U mag dan langskomen zonder afspraak om uw vraag te stellen. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.