De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Huuropzegging

Bekijk hieronder het filmpje over de huuropzegging. In 4 minuten ziet u hoe de huur kunt opzeggen en wat er allemaal bij komt kijken.

 

 

U kunt de huurovereenkomst op elke willekeurige dag van de maand opzeggen. De opzegtermijn is minimaal één kalendermaand en de einddatum moet op een werkdag vallen.

Let er goed op dat al uw gegevens zijn ingevuld. Ook uw nieuwe adres (correspondentieadres), telefoonnummer en e-mailadres hebben wij nodig. Wij kunnen het formulier alleen in behandeling nemen als deze volledig is ingevuld.

 

In onze wegwijzer Verhuizen kunt u meer lezen over de procedure rondom de huuropzegging zoals de controle van de woning en eventuele overname van spullen.

 

Als huurder bent u ook verantwoordelijk voor het netjes en in goede staat achterlaten van uw woning als u gaat verhuizen. Daarbij is het uw taak alle herstelwerkzaamheden uit te voeren voordat u uw woning verlaat en de sleutel overdraagt. U kunt ervoor kiezen om werkzaamheden niet zelf maar door bouwbedrijf Joziasse uit te laten voeren. In de prijslijst kunt u lezen wat de kosten zijn voor de diverse werkzaamheden.

 

U ontvangt binnen twee werkdagen van ons een e-mail. Heeft u niks ontvangen? Neem dan contact met ons op via klant@woongoed.nl.

 

Als u uw huurcontact van u woning wilt opzeggen klikt u dan hier, wilt u de huur van uw garage/parkeerplaats opzeggen klikt u dan hier.