De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Werken bij Woongoed

Wil je plezierig werken, leven en wellicht ook wonen? Dan is een baan bij Woongoed iets voor jou!

Ruimte om jezelf te ontwikkelen, interessante projecten om je professionele talenten te benutten. En een plek om te leven en te wonen; zonder files, met voldoende voorzieningen en culturele activiteiten.

Woongoed Middelburg is een actieve en ambitieuze woningcorporatie. Stevig verankerd in de regionale samenleving. Onze missie "huisvesting bieden aan mensen die daarvoor nergens anders terecht kunnen" vraagt om een mens- en resultaat gerichte instelling. Samen met circa 40 collega's geven we hier met enthousiasme invulling aan.

 


Wij zoeken een Medewerker Toezicht (m/v)

De medewerker Toezicht is verantwoordelijk voor het houden van toezicht op de uitvoering en kwaliteit van vastgoedwerkzaamheden door onze contractpartners. Dit heeft voor een groot deel betrekking op dagelijkse onderhoud. Daarnaast is de medewerker Toezicht verantwoordelijk voor het beheer van de woonomgeving.
 

Reageren kan tot 10 juni 2017.

Vacature

Functieprofiel


Wij zoeken een Senior Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud (m/v)

De Senior Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en uitvoering van onderhoud en projecten, voor de overdracht en de nazorg, voor het verzorgen van (project)administraties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het technische informatiebeheer en het verder professionaliseren van de planmatige onderhoudsfunctie binnen Woongoed.

 

Reageren kan tot 10 juni 2017.

Vacature

Functieprofiel


Open sollicitatie

Geen geschikte vacature, maar wel geïnteresseerd in werken bij Woongoed? Stuur dan je open sollicitatie met curriculum vitae naar mail@woongoed.nl.